20 July, 2017

Our journey


hai ingat tak first date kita ? time ni still malu malu lagi kan , cakap pun bila rasa nak cakap je hahahahaha . akward sangat masa ni rasa nak sepak je muka sebab malu sangat bila ingat balik time ni . hahahahahhahaa 
lepas dah balik tu barulah rasa rindu nak jumpa lagi sebab tak puas jumpa tapi tak banyak cakap and tak really really spend time together . hahahaha 

and then teruskan ws je hari hari macam biasa sebab tak selalu jumpa sebab kita jauh kan hmmm sedihnyaa .


kalau tak silap ni bulan disember and time ni tengah final last sem , and ingatkan ni last jumpa sebab time ni awak tengah dalam dilema nak terima org ke tidak hahahahha . yelah nak ajak jumpa ada je alasan kan . 
terpaksa merayu macam orang gila suruh awak datang sebab rindu nak mampus . hmmmm

almost 6 month kenal tapi awak still ragu ragu untuk terima org kan , even hari hari ws tapi yes org dapat detect dari cara awak layan org . hari hari org kena yakinkan awak yang org tak main main nak kenal dengan awak . 
tapi yang peliknya dalam masa awak ragu ragu still awak layan org dengan baik yelaa even org ws pagi awak reply malam . at least awak reply . ingatkan dia nak block kita sebab kita selalu spam dia rupanya tidak , hehe tu yang buat makin suka tu .  


at my first day praktikal was so bad , and tiap malam org nangis sebab i need you at that time tapi awak takda, org nak ngadu tapi awak tak reply . time ni memang org down sangat sampai diorang semua perasan . 
then tiba tiba ada org tu ws . dia cakap dia nak pergi Pd . kita excited lah ingatkan datang nak jumpa kita yelaa sebab dulu dia janji nak jumpa kita kat Pd . hmm rupanya dia datang Pd sebab nak mandi mandi dengan kawan kawan dia . 
terus hilang semangat tau tak but still mengharap awak nak datang jumpa . so petang tu ajak mama makan kat luar and bagi hint kat awak suruh datang tempat kitaorang makan tu . tapi awak macam buat taktau je , dah laa penat lepas balik kerja kesian diorang kena layan org ni yang nak sangat jumpa awak . time tu rasa dah fed up jugakla sebab ingatkan awak betul betul taknak jumpa , tiba tiba awak ws cakap nak jumpa . tau tak apa perasaan time tu ? happy gilaaaaaaa . rasa nak peluk je time tu tapi tak boleh sebab ramai orang hahahah .

okay then kembali ws macam biasa yang org ws pagi awak reply malam sampai lah satu hari tu awak ajak org pergi mitsui . 
sebelum tu tiap tiap minggu org berharap nak jumpa awak as kita janji nak jumpa tapi selalu tak jadi . so bila one day tu awak ajak pergi mitsui tu org cam haa yelaa , okay je. malas nak beria sebab for sure tak jadi lagi . tapi taktau kenapa kali ni awak betul betul nak pergi sampai awak yang remind org pasal ni . 
and yes finally lepas dah berapa kali mungkir janji inilah kali pertama janji awak ditepati , hahhahahaha 


and yes ini kita punya date pertama untuk tahun dua ribu tujuh belas*sorry keyboard rosak tak boleh tekan no satu*

tak silap lepas balik ni, cara layanan awak dah lain and maybe time ni awak dah start terima org . heheheh makin bahagia sis bila awak ikut sekali pergi Bangi .itupun kena paksa mina cuti hahahahhah .



your first time jumpa and lepak dengan kawan kawan org . thankyou awak :)
and lepas dari ni laa kita dah start jumpa je tiap bulan 


see the different masa first date dengan yang ni ? hahahahahha

and then terus living life macam biasa sampai ke hari ini 

*malas nak cerita lagi*





No comments:

Post a Comment

thanks :)