20 July, 2017

7 august 20|6


percaya jatuh cinta pandang pertama ? and yes sekarang baru aku percaya . sebab apa sebab masa ni kitaorang nak buat birthday suprise untuk dedes . time ni mama plan dengan boyfriend dia which is sekarang dah jadi ex* hahaha . mama cakap sham nak bawak kawan dia sekali and kitaorang pun okay je . 
so bila dah time nak suprise kat karoke tu orang pertama aku nampak si dia ni and aku macam haa apakata try dia ni . lepastu aku cakap laa dengan mama nak amik gambar dengan dia ni *luls tak malu kan aku* hahaha.

then malam tu rasanya dia follow ig kitaorang semua lepastu dia dm aku minta gambar tadi lepastu terus dia bagi nombor dia . dan kisah kitaorang berakhir malam tu jugak . esoknya aku tunggu jugak dia ws tapi takda pun -.- 

hari hari aku stalk dia tau , ig , twitter , facebook cuma tak follow je . hahahah
almost one month jugaklah kitaorang tak bertegur tapi cuma like like gambar je kat ig . lols * dia taktau ke aku tunggu dia ws* -.- 

and entah macam mana satu hari ni tiba tiba dia ws cakap *goodnight* kot entahla tak ingat . you feel me ? happy gila kot finally dia ws aku . tapi takyah nak happy sangat lah sebab dia bosan time tu sebab tu dia ws aku -,- 
and i don't care sebab time ni laa peluang aku nak kenal dengan dia 

and finally kitaorang dah setahun kenal * which is proses kenal tu sangatlah complicated pada awalnya* hehe 

thankyou mama sebab bawak kawan sham time birthday dedes tu,kalau tak mesti aku tak jumpa si dia ni :) 

No comments:

Post a Comment

thanks :)